2013. november 18., hétfő

Ajándék ötletek: Elegáns férfiak

Hát akkor folytassuk a karácsonyi készülődést….

Lakásunk feldíszítését követően, most áttérnék az ajándékozás kérdéskörére, ami gondolom nem csak nekem szokott fejtörést okozni..:) Az elkövetkezendő hetekben érdemes lesz írásaimat figyelni, mert igyekszem majd tanácsot adni, minél több ember típushoz.
Az első az „elegáns férfiak” csoportja lesz, akik mindig öltönyben járnak, és irodában dolgoznak.
Azt gondolom Nekik érdemes pár dolgot munkahelyi használattal kapcsolatosan beszerezni, melybe belecsempészünk egy kis személyeset, hogy minél többször eszükbe juttassuk az „ideje hazaindulni” gondolatot… Erre szolgál ez a finom kidolgozású asztali óra.
Ha már „hazajön” a laptop is, tegyük ezt elegánsan, és kényelmesen, a lenti két táska valamelyikével. Iratok is sokszor „utaznak”, így ehhez 2 féle mappát javaslok (bőr, szintetikus). Ha még nincs autóba szerelhető vállfa, akkor erre szintén nagy szükség lehet, hiszen a zakó könnyen gyűrődik, és kényelmetlen vezetési viselet is… Ha pedig autó, akkor elérkeztünk az üzleti utazáshoz. Mostantól nem fog felmerülni a „hogyan helyezzem a szépen összehajtogatott ingeket a bőröndbe, hogy ne gyűrődjenek” gondolat, mivel ezzel a tartóval minden probléma megoldódik. Munka közben pedig ösztönözzük Őket, hogy néha megmozgassák, végtagjaikat. Erre jó ajándék lehet az irodai mini golf szett, mely praktikus tartójával haza is vihető.
Első körben azt hiszem ennyi… További jó nézelődés a weboldalon (www.spark.hu), keresgéljetek bátran Ti is….


Szerző: Jocik Beáta
Google

+beata joczik  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése